Parket schuren en lakken

Laat uw parket schuren en lakken door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket behandelen met lak?

Parket schuren en lakken

Een mooi onderhouden parketvloer voegt warmte, kwaliteit en uitstraling toe aan een woonomgeving of een werkruimte. Het laten installeren van een voer van hout is vaak een kostbare zaak, waarbij het belangrijk is dat niet alleen de juiste houtsoort wordt gebruikt, maar dat de vloer na het aanbrengen van de vloerdelen ook de tijd krijgt om bijvoorbeeld goed op temperatuur te komen in de ruimte. Heeft u een houten vloer in uw woning of kantoor? Dan zult u ongetwijfeld hebben opgemerkt dat een dergelijke vloer met zorg onderhouden dient te worden.

Optimaal parket onderhoud

Het parket reinigen op de juiste manier vraagt om het gebruik van doeltreffende middelen die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van parketdelen. Hiermee krijgt u de vloer schoon en kunt u eventuele vettige aanslag op de parketvloer verwijderen. Zorg ervoor dat een parketvloer nooit te nat wordt gereinigd. Ook met het stofzuigen van parket dient ervoor gezorgd te worden dat de borstels aan de onderzijde van de stofzuiger worden gebruikt. Zo blijft de parketvloer krasvrij. Merkt u op dat uw parketvloer kleine beschadigingen op krassen heeft opgelopen? Dit is niet uitzonderlijk bij veelvuldig gebruik van de vloer. Kleine oneffenheden, putjes en krassen kunnen op een doeltreffende manier worden verwijderd. U kunt bijvoorbeeld denken aan het parket schuren en lakken. Vaak wordt gedacht dat dit een klus is die men zelf eenvoudig kan klaren. In de praktijk levert dit maar al te vaak schade op aan de kostbare parketvloer. Ook het zelf schuren en waxen van een vloer is niet zo eenvoudig als men vaak denkt. Wij hebben een ruime ervaring wat betreft het vakkundig plegen van parket onderhoud en beschikken over de juiste middelen en gereedschappen om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Hoe doen wij dit?

Parket schuren en lakken, vraag het de vakman

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om bij de doe-het-zelf zaak in de buurt een schuurmachine te huren. Maar met het huren van een dergelijke machine alleen bent u er niet. U heeft ook een kantmachine nodig, voor het afschuren van de parketvloer in bochten en hoeken en langs de zijkanten van de parketvloer. Het is bijzonder moeilijk om zonder veel ervaring en kennis een parketvloer goed zelf te schuren en te lakken of waxen. Parket schuren en lakken vraag om kennis van het type vloer en een goede bekendheid met de technieken en het gereedschap. Tevens worden de meeste schuurmachines die u kunt huren niet goed onderhouden en gereinigd.
Zo kunt u onverholen veel schade aanbrengen aan een kostbare vloer, die hierna niet meer mooi te krijgen is. Kortom; parket schuren en waxen of parket schuren en lakken laat u het best aan de vakman over. ons zeer ervaren team zorgt voor een effectieve en snelle manier van parket schuren en waxen, waarbij wij volledig stofvrij kunnen werken. Ook voor het parket reinigen kunt u uiteraard gebruik maken van onze diensten. Onze vakmensen werken snel, leveren een goed advies voor de zorg van uw vloer en werken met een garantie. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor een offerte.
Wanneer mijn parket behandelen met lak?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Ruim 40 jaar ervaring in parket schuren en lakken

Wilt u uw parket schuren en olien? Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Of wilt u simpelweg betrouwbaar advies inwinnen betreffende de beste zorg voor uw vloer? Ons team bestaat uit een groep eigen parketteurs. Wij huren geen externe krachten in en kiezen voor een persoonlijke benadering en service, waarop u kunt vertrouwen. Met een goede garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren, bieden we u zekerheid en zorg voor uw parketvloer tegen een voordelig tarief. Uiteraard is het nooit prettig om in huis lang te maken te hebben met werkzaamheden die worden uitgevoerd. Dan is het wel zo prettig als de klus zo snel en vakkundig mogelijk wordt geklaard. Wij kunnen tevens in de avonden en zelfs in het weekend zorgen voor een mooie parketvloer die weer straalt als nieuw.

Een voordelige offerte voor parket schuren en lakken

De aanschaf van een nieuwe parketvloer is vaak een kostbare aangelegenheid. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u het parket schuren en olien of het parket schuren en lakken het liefst aan een expert overlaat. Wij zijn in staat om snel op afspraak te komen en kunnen uw klus binnen korte tijd realiseren. Bespaar uzelf veel moeite, tijd en geld en vraag een kosteloze offerte op. Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunt u kiezen voor een schitterend onderhouden vloer, met een garantie op het gedane werk.

Ervaart u kleurverschillen in uw vloer (bijvoorbeeld door zonlicht), zitten er vlekken in uw vloer, of zijn er kleine beschadigingen? Ook bij het uitbreiden van uw parketvloer en na bijvoorbeeld waterschade, kunnen wij uw vloer weer mooi opleveren. Uiteraard geven wij u tevens een goed advies over het onderhoud van de parketvloer in de jaren die volgen. Bel ons voor een afspraak, of vraag een gratis offerte aan.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0299) 24 20 23

Neem Contact op

 

ONS WERKGEBIED VOLENDAM:

Parket schuren Volendam is niet alleen actief in Noord Holland. Wij zijn ook actief in de omringende provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland zoals Alkmaar, Hoorn, Middenbeemster, Haarlem,Volendam, Purmerend, Diemen of elders in Nederland:  Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel ?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Stationsstraat 9, 1131 ZP Volendam