Parket reinigen

Laat uw parket reinigen door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket reinigen

Parket reinigen? Vraag het de vakman

Parketvloeren verliezen op den duur hun mooie uiterlijk. Bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik op kantoor of door beschadigingen in de afdeklaag of in het hout. Houten vloeren kunnen krassen krijgen of putjes in het parket. Dan is het tijd om de vloer goed te laten reinigen. Parket Schuren Haarlem zorgt in relatief korte tijd dat uw vloer er weer schitterend bij ligt. Bekijkt u anders eerst even de foto’s van door ons gereinigde parketvloeren!

Parket reinigen, is dat hetzelfde als schuren?

Een parket reinigen houdt niet altijd in dat de houten vloer dan ook geschuurd moet worden. Dit is afhankelijk van de staat van de afdeklaag. Is de toplaag vervuild en zo versleten dat vuil diep in het hout getrokken is, dan moet de vloer wel opnieuw geschuurd worden. In het vuil alleen in de afdeklaag getrokken, dan kan de laag eraf geboend worden door ons parket onderhoudsteam. Zij komen het parket reinigen met speciale technieken. Het parket wordt grondig machinaal gereinigd en daarna voorzien van een voedende afdeklaag. Als u een nieuwe kleur op de vloer wilt is dat ook geen probleem. Wilt u een lichte landelijke vloer dan kunt u kiezen voor whitewash. U kunt ook kiezen voor andere gekleurde afdeklagen. Het meest wordt gekozen voor oliën, waxen of aflakken. Het hout kan door ons geïmpregneerd worden en het wordt met moderne machinerie stofvrij geschuurd. De keuzes die gemaakt worden zijn afhankelijk van het type parketvloer en uw wensen met betrekking tot de kleur en het type afdeklaag. Ook is het belangrijk waar de vloer zich bevindt. Een vloer in de was zetten is bijvoorbeeld minder geschikt voor commercieel gebruik op een bedrijf.

Parket reinigen of parket laten schuren?

Onze parketteurs kunnen u adviseren over de beste mogelijkheid voor uw houten vloer. Wij adviseren zowel bedrijven als particulieren. Ons bedrijf Parket Schuren Haarlem heeft ruim 35 jaar ervaring en we werken uitsluitend met een vaste team van zes gecertificeerde parketteurs. Zij delen dezelfde passie voor het opknappen van houten vloeren. Het is altijd mooi om van een doffe vloer in slechte staat weer een beeldschoon exemplaar te maken. Parket Schuren Haarlem is gespecialiseerd in alle werkzaamheden voor houten vloeren. Wij komen uw parket reinigen, parket schuren en olien, parket schuren en lakken, parket schuren en waxen en ook kunt u bij ons terecht voor alle parket onderhoud zoals renovatie.

Parket in de olie laten zetten?

Als u uw parket in de olie wilt laten zetten kunt u kiezen voor parket schuren en oliën. Als het parket niet voldoende schoon wordt door reinigen alleen, wordt de schuurmachine ingezet. Uw vloer wordt verschillende keren geschuurd met een van onze moderne, stofvrije schuurmachines. Alle vuil en oneffenheden verdwijnen en de vloer wordt gepolijst. Als een parketvloer gepolijst en stofvrij is, gaat de eerste olielaag erop. Wij oliën de houten vloer totdat het hout geïmpregneerd en verzadigd is. Als u kiest voor parket schuren en olien maken we in overleg met u de keus voor de geschikte kleur olie. U kunt sowieso kiezen uit neutrale tot lichte en donkere tinten vloerolie. Een parket schuren en olien neem verschillende werkdagen in beslag. Neem contact op via ons formulier als u graag meer wilt weten.

Parket laten schuren en in de was laten zetten?

Parket schuren en waxen is een forse klus. Het schuurwerk van een vloer is zwaar werk, en wax moet ook nog geboend worden. Wax is een mooi product en geeft een warme diepte aan de tekening van hout. Veel mensen verkiezen om die reden wax boven andere afdeklagen, maar een vloer in ouderwetse boenwas is wel kwetsbaarder voor beschadigingen. We werken met moderne soorten wax. We informeren u met plezier over de voor- en nadelen van parket schuren en waxen.

Parketvloer laten lakken in Haarlem?

Voor parket schuren en lakken wordt de vloer stofvrij geschuurd en meerdere keren gelakt. We werken met de beste kwaliteit lak die na meerdere laklagen voor een mooie harde gelakte afdeklaag zorgen. Lak kan glanzend maar ook mat geleverd worden. Sommige soorten lak benaderen de uitstraling van boenwas. We weten zeer waarschijnlijk het antwoord op al uw vragen over houten vloeren, ongeacht de houtsoort en kwaliteit van uw vloer. U krijgt bij ons oprecht en vrijblijvend advies. Het beste voor uw vloer is uiteindelijk ook het beste voor uw portemonnee. Parket schuren en lakken heeft voor- en nadelen die we graag toelichten. Parket schuren is sowieso geen werk voor de onervaren doe-het-zelver en vakkundig lakken is ook een kunst op zich.

Parket reinigen in de regio Haarlem?

We onderhouden en reinigen veel verschillende soorten houten vloeren in de regio Haarlem. Woont u in deze omgeving of zoekt u een bedrijf in Haarlem of omstreken dat de vloer voor u kan komen reinigen? Neem contact met ons op voor een afspraak voor de mogelijkheden met betrekking tot parket reinigen of parket onderhoud. Parket schuren Haarlem is ook actief in Amstelveen, Bloemendaal, Santpoort, Heemskerk, Amsterdam en Aerdenhout.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Over onsWilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0299) 24 20 23

Neem Contact op

 

ONS WERKGEBIED VOLENDAM:

Parket schuren Volendam is niet alleen actief in Noord Holland. Wij zijn ook actief in de omringende provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland zoals Alkmaar, Hoorn, Middenbeemster, Haarlem,Volendam, Purmerend, Diemen of elders in Nederland:  Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel ?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Stationsstraat 9, 1131 ZP Volendam