Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parket schuren en oliën

Parket schuren en oliën

Parketvloeren zijn een schitterende aanwinst voor uw woning of bedrijfspand. Het parket geeft een chique uitstraling. Door een parketvloer op de juiste manier te onderhouden, kan hij vele jaren meegaan. Voor het onderhoud van een parketvloer bent u bij Parket Schuren Volendam op het juiste adres. Ons bedrijf heeft maar liefst 30 jaar ervaring met het onderhouden van parket. We beschikken over een team van 15 parketteurs die in heel Nederland werkzaam zijn. De parketteurs zijn gecertificeerd in Bona en beschikken uiteraard over een vakdiploma. Laat nu uw parket schuren en oliën door Parket Schuren Volendam.

Uw parketvloer zo goed als nieuw

Het schuren en oliën, waxen of lakken van uw vloer gebeurt met een grote zorgvuldigheid. Voordat onze vakmensen bij u aan de slag gaan, komen ze eerst langs voor een uitvoerige inspectie van uw parketvloer. Er wordt gekeken welk onderhoud aan uw parketvloer nodig is. Zo kijken wij wat voor krassen, butsen of oneffenheden er in de parketvloer aanwezig zijn. Vervolgens bepalen we met u wat de mogelijkheden zijn. U kunt kiezen voor parket schuren en olien, parket schuren en lakken of parket schuren en waxen. U heeft hierbij een zeer ruime keuze. Hoe groot of hoe klein het probleem is, het parket reinigen is voor ons een klus die wij met passie tegemoet gaan.
Wanneer mijn parket behandelen met olie?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Wat zijn de mogelijkheden voor parketvloeren?

Welke opties voor uw parketvloer beschikbaar zijn, hangt af van de staat van de parketvloer. Zo is het belangrijk vast te stellen in hoeverre de vloer beschadigd is, om welk type schade het gaat en waar de schade zich precies bevindt. Ook moet er worden bekeken wanneer het parket schuren en olien, waxen of lakken precies voor het laatst heeft plaatsgevonden. De parketteur stelt ook vast wat de dikte van de toplaag is, waar het hout over beschikt. Verder is het van belang of het om een zwevende of vaste vloer gaat. Daarnaast is het legpatroon van belang voor de mogelijkheden. Ook wordt er gekeken of er veel oneffenheden als uitstekende spijkers op het parket aanwezig zijn. Onze medewerkers kunnen u na de inspectie van de vloer uitstekend vertellen welke opties voor parket reinigen voor u mogelijk zijn.

Zeer flexibele werktijden

Ons bedrijf begrijpt dat u graag zo min mogelijk last wilt hebben van de werkzaamheden aan de parketvloer. Daarom maken onze parketteurs gebruik van zeer flexibele werktijden. Het is zelfs mogelijk om ’s avonds of in het weekend het parket schuren en olien te laten plaatsvinden. Vooral voor ontvangstruimtes, bedrijfsentrees en kantoren is dit ideaal. Zo kunnen de dagelijkse werkzaamheden gewoon voortgaan zonder oponthoud van het parket reinigen.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

Onze medewerkers proberen zo efficiënt mogelijk te werken. Over het algemeen wordt de parketvloer drie maal geschuurd. Bij elke schuurbeurt wordt een grovere korrel gebruikt. Op deze manier worden deuken, krassen en butsen aangepakt. Als de vloer geschuurd is, wordt deze gepolijst. Hierna kan de vlakke vloer in de olie, hard-wax of lak worden gezet. Hoe lang het parket schuren en waxen, lakken of olien precies duurt, hangt af van de oppervlakte van de parketvloer, het aantal obstakels, de vorm van de ruimte en het soort parket. Over het algemeen duurt het parket schuren een dag per 60 vierkante meter. Hier moet de droogtijd bij worden opgeteld. Voor lak is dit 24 uur, voor olie en hard-wax 24 tot 36 uur. Hierna duurt het volledige uithardingsproces tien dagen.

Hoe vaak moet onderhoud aan de parketvloer worden uitgevoerd?

Het onderhoud van de parketvloer hangt af van de drukte in de woning of het kantoor. Als er veel gebruik wordt gemaakt van de ruimte, zal eerder parket schuren en lakken, waxen of olien noodzakelijk zijn. U kunt tussentijds wel zorgen dat de parketvloer zo lang mogelijk meegaat. Gebruik bijvoorbeeld niet zomaar willekeurige schoonmaakmiddelen. Dit kan zorgen voor een vreemde glans op de parketvloer. Ook is het verstandig beschermviltjes onder stoelpoten te plaatsen. Dit voorkomt krassen op de vloer. Over het algemeen wordt voor kantoren tweemaal per jaar parket schuren en olien geadviseerd. Voor huishoudens wordt eenmaal per jaar het parket schuren en olien aanbevolen.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat wij voor uw parketvloer kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende inspectie aan uw parketvloer. Aan de hand van kleurstalen kunnen wij bovendien bekijken welke kleur olie, lak of hard-wax het beste bij uw vloer past. Aan de hand van de inspectie sturen wij u een vrijblijvende offerte voor het parket schuren en oliën. Wij zorgen er graag voor dat uw parketvloer weer zo goed als nieuw is. Verder Zijn wij als Parketbedrijf actief in Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Zaandam, Parket schuren Zaandam en Parket schuren Haarlem.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0299) 242023

Neem Contact op

 

ONS WERKGEBIED VOLENDAM:

Parket schuren Volendam is niet alleen actief in Noord Holland. Wij zijn ook actief in de omringende provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland zoals Alkmaar, Hoorn, Middenbeemster, Haarlem,Volendam, Purmerend, Diemen of elders in Nederland:  Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel ?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Stationsstraat 9, 1131 ZP Volendam