Parket schuren en waxen

Laat uw parket schuren en waxen door een erkend parketbedrijf  

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket behandelen met Wax?

Uw parket schuren en waxen in Volendam

Heeft u thuis of in uw bedrijf een parketvloer liggen? Dan kent u als geen ander de noodzaak van goed parket onderhoud. Meerdere keren per week de vloer schoonmaken is u dan ook vast niet vreemd. Ondanks uw zorgvuldige behandeling kan het parket door het dagelijkse en intensieve gebruik uiteindelijk toch beschadigen. Dit door toedoen van uw hakschoenen, het speelgoed van uw kinderen, uw zware meubels of de scherpe nagels en tanden van uw huisdieren. De meest ontsierende strepen, kringen, krassen en deuken op uw vloer worden nu de blikvanger. Wilt u dit verhelpen? Kies dan voor een parket renovatie door een gerenommeerd en plaatselijk bedrijf voor het schuren van uw parketvloer in Volendam. Hierbij wordt uw vloer prachtig geschuurd en bij de optie parket schuren en waxen voorzien van een beschermende laag hard-wax. Natuurlijk kunt u onze specialisten ook inschakelen voor andere behandeling van uw parket om het er weer als nieuw uit te laten zien.

De methode parket schuren en waxen

Eén van de opties waar u bij ons voor kunt kiezen is het parket schuren en waxen in Volendam. Deze methode begint vanzelfsprekend met het subtiel opschuren van uw parketvloer. Hiervoor wordt eerst grof en daarna fijn schuurmateriaal gebruikt. Kiest u voor het team van Parket Schuren Volendam dan kunt u erop rekenen dat we alleen de beste apparatuur en materialen gebruiken voor het herstellen en beschermen van uw parketvloer. Zodra de hele vloer is geschuurd lopen onze parketteurs hem nauwkeurig na. Is alles naar wens dan wordt direct de hardwax netjes aangebracht. Hardwax voor parket is een kwalitatief hoogstaand middel dat dezelfde positieve eigenschappen heeft als parketolie en parketlak, maar dan gecombineerd. Het parket schuren en waxen is dan ook een uitgelezen methode voor kwaliteitsvloeren van bijvoorbeeld hardhout. Het aanbrengen van een beschermlaag zoals hardwax zorgt ervoor dat het parket beter bestand is tegen vuil, stof en vocht. Ook helpt het om uw geschuurde vloer langer mooi te houden.
Wanneer mijn parket behandelen met olie?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Uw parket schuren en lakken

Ook bij de keuze voor parket schuren en lakken kunt u rekenen op een schitterend en zeer beschermend resultaat. Parketlak wordt altijd in meerdere dunne lagen op de parketvloer aangebracht. Tussentijds worden de lagen netjes gepolijst, zodat de lak perfect hecht aan uw vloer. Onze parketteurs weten precies hoe ze dit moeten doen en het resultaat is dan ook verbluffend. Of u nu kiest voor een matte vloer, een glanzende vloer of een tussenvorm, met parket schuren en lakken is het allemaal mogelijk.

Parket schuren en olien Volendam

Hoewel parket schuren en waxen een bijzonder mooie optie is voor iedere vloer gaan sommige mensen toch liever voor iets anders. Door te kiezen voor het parket schuren en olien in Volendam creëert u een matte en heel natuurlijke aanblik van uw vloer. Net als parketwax en parketlak is ook parketolie in diverse tinten en uitvoeringen verkrijgbaar. Op deze manier kunt u heel eenvoudig de oude vertrouwde of juist een verfrissende nieuwe kleur aan uw vloer laten toevoegen.

Professionele parket reinigen in Volendam

Parket schuren en waxen, lakken of olien is de methode bij uitstek voor het renoveren van beschadigde houten vloeren. Misschien heeft u echter geen beschadigde vloer, maar alleen last van dof of vervuild parket. Ook dan bent u bij de experts van Parket Schuren Volendam aan het juiste adres. We komen bij u langs voor een grondige reiniging met speciaal voor parketvloeren ontwikkelde reinigingsmiddelen van professionele kwaliteit. Deze werken krachtiger dan de gebruikelijke consumentenschoonmaakmiddelen en verwijderen vuil en vastzittend stof uitstekend van de vloer.

Parket schuren zonder rommel achter te laten

Denkt u aan parket schuren en waxen dan heeft u vast wel een beeld van hoe dat eruit ziet. In uw gedachten ziet u misschien overal houtsnippers en stofpluimen. Wat nu als we zeggen dat dat niet gaat gebeuren? De parketteurs van Parket Schuren Volendam schuren namelijk stofvrij. Dit houdt in dat al het stof dat bij het schuren van uw parket vrijkomt niet gaat rondslingeren, maar direct wordt opgezogen door een speciaal apparaat. U hoeft na het schuren dus zeker niet gelijk te gaan poetsen en boenen, want onze parketteurs laten de ruimte netjes en schoon achter.

Lokale parketspecialist uit Volendam

Uw Volendamse specialist voor parket reinigen en schuren staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en een resultaat waarmee u weer jaren vooruit kunt. We beroepen ons op meer dan 40 jaar ervaring en expertise in het vak. Met 15 enthousiaste en deskundige parketteurs in dienst kunnen we altijd snel bij u aan de slag gaan. Is het ook voor uw parketvloer tijd voor een schitterende make over? Neem dan direct contact met ons op om een vloerinspectie bij u thuis of op het werk in te plannen.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem Contact op

 

ONS WERKGEBIED VOLENDAM:

Parket schuren Volendam is niet alleen actief in Noord Holland. Wij zijn ook actief in de omringende provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland zoals Alkmaar, Hoorn, Middenbeemster, Haarlem,Volendam, Purmerend, Diemen of elders in Nederland:  Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel ?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Stationsstraat 9, 1131 ZP Volendam