Parket schuren Monnickendam

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Monnickendam en omgeving.

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Houten vloer schuren ®

Laat uw parket schuren door Parketschuurspecialist!

Bent u op zoek naar uitstekende vakmensen die uw parket vloer kunnen schuren? Bij Parketschuurspecialist bent u op het juiste adres. Ons bedrijf heeft 40 jaar ervaring in het vak. Parketteur Tony heeft het vak geleerd van zijn grootvader. Eerst begonnen in Utrecht, bestaat het bedrijf nu uit een team van 15 parketteurs. Wij zijn actief in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord- en Zuid-Holland. Het team van parketteurs beschikt over de juiste vakdiploma’s en de meest geavanceerde machines. Hierdoor kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen om uw parketvloer als nieuw op te leveren. Voor parket schuren Monnickendam staan wij u graag bij om de ideale vloer te realiseren. Met veel passie en liefde zullen wij uw parketvloer schuren als nieuw!

Voor een zeer scherpe prijs geven wij uw parketvloer een mooie onderhoudsbeurt. Eerst zullen we de parketvloer schuren, om het vervolgens te behandelen met olie, hard-wax of lak. Deze zijn in vele kleuren beschikbaar.

Parket schuren en olien

Parketvloeren zijn zeer populair. Na intensief gebruik ontstaat er echter slijtage op de vloeren. Als er sprake is van slijtage, is het verstandig de vloer van een goede onderhoudsbeurt te voorzien. Parket schuren en olien is hierbij de oplossing. De parket vloer wordt in drie fasen geschuurd, namelijk grof, middel en fijn. Daarna zal de vloer worden bedekt met een prachtige olielaag. Na een goede olielaag ziet de vloer er net zo mooi uit als toen het parket net gelegd werd. De parketvloer krijgt dankzij de olie een natuurlijke, matte uitstraling. Er is een zeer ruim aanbod aan kleuren in olie voor parketvloeren, zodat er altijd een kleur is die bij uw vloer past. Dankzij een onderhoudsbeurt met olie gaat de parketvloer een aantal jaren langer mee. Een geoliede parketvloer is ook goed lokaal te onderhouden. Krassen die ontstaan kunt u zeer gemakkelijk wegwerken. Zo kunt u een flinke tijd van uw parketvloer genieten.

Wanneer mijn parket behandelen ?
• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Parket schuren en waxen

Een andere optie om een parketvloer te onderhouden is parket schuren en waxen. Met hardwax geeft u de parketvloer een nieuwe en frisse uitstraling. Een groot voordeel van hardwax is dat de parketvloer goed bestand tegen vocht is. Ook zorgt hardwax voor een betere bescherming tegen vuil. Hierdoor gaat de parketvloer langer mee. De hardwax laag kan zowel worden aangebracht in een variant zijdemat en mat. De lokaal bijgewerkte delen van een hardwaxvloer kunnen in het begin zichtbaar zijn. Dit verdwijnt echter na een tijd. Als u de parketvloer wilt waxen, kunt u uit veel verschillende kleuren kiezen.

Parket schuren en lakken

Voor het onderhoud van uw parketvloer kunt u ook kiezen uit parket schuren en lakken. Uw parketvloer wordt net als bij de andere opties in drie fasen geschuurd. Vervolgens wordt er een mooie laklaag op de parketvloer aangebracht. Dankzij de laklaag ziet uw parketvloer er weer even mooi uit als de dag dat de vloer gelegd werd. Bovendien gaat de parketvloer zeer lang mee met een laklaag. Als u een kleurverschil wilt wegwerken in uw parket, of krassen en deuken wilt verwijderen, is het lakken van de parketvloer een uitstekende oplossing. U brengt namelijk een beschermlaag aan waardoor de vloer beter bestand is tegen vloeistoffen. Ook als u een andere kleur wilt, is de beste oplossing om de vloer te lakken. U heeft daarbij een zeer ruime keuze: van extreem glanzend tot extreem mat. Een groot voordeel is bovendien dat u tussentijds de vloer weinig hoeft te onderhouden.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Waarom moet u kiezen voor Parketschuurspecialist?

Bij ons staan kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met erkende vakmensen die zeer nauwkeurig werken. Het schuren van het parket verloopt gemiddeld in vier fasen, van grof naar fijn. Als de vloer geheel geschuurd is, wordt deze gepolijst. Hierdoor wordt de vloer egaal en vlak. Daarna wordt de vloer behandeld met olie, lak of hard-wax voor het mooiste resultaat. U kunt hierbij kiezen uit meer dan 53 verschillende kleuren. De vakmensen van ons bedrijf werken met de bete machines waardoor het schuren van uw parketvloer gegarandeerd stofvrij is. De schuurmachines zijn aangesloten op een stofzuiger die automatisch het stof opvangt. U zult dus zo min mogelijk overlast van het parket schuren Monnickendam ondervinden.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen

Voor het uitvoeren van parket schuren Monnickendam werken wij uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Alle parketteurs van het team beschikken over het vakdiploma allround parketteur en zijn door het Bona gecertificeerd. Voor parket schuren Monnickendam stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers. Voor ons is slechts het beste resultaat genoeg. Uiteraard nemen wij uw advies zeer serieus. Daarom komen wij voor parket schuren Monnickendam eerst bij u langs met kleurstalen, zodat wij uw wensen over de parketvloer kunnen bespreken. Bovendien testen wij drie kleuren op een stukje hout zodat u precies de gewenste kleur krijgt bij het parket schuren Monnickendam. Zowel voor u als voor ons staat het beste resultaat voorop!

Neem nu contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten schuren van uw parketvloer? Neem dan nu contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de parketvloer te inspecteren. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden qua behandelingen. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij laten uw parketvloer weer herleven zodat de vloer een lange tijd mee zal gaan. Neem nu contact met ons op via de website.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Houten vloer schuren

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

Neem Contact op

 

ONS WERKGEBIED VOLENDAM:

Parket schuren Volendam is niet alleen actief in Noord Holland. Wij zijn ook actief in de omringende provincies. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Noord Holland zoals Alkmaar, Hoorn, Middenbeemster, Haarlem,Volendam, Purmerend, Diemen of elders in Nederland:  Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel ?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Stationsstraat 9, 1131 ZP Volendam